home »

Kledingreglement 2009 gereed

Vanaf heden is het kledingreglement 2009 van De Waardrenner via deze website te downloaden. De enige grote wijziging betreft het nieuwe tenue van Amateurs A, B, C, Jeugd, en alle damescategorieën:

Renners van de categorieën Jeugd, Nieuweling-Meisjes, Junior-Dames, Amateurs C, Amateurs B en Amateurs A presenteren voor het eerst het nieuwe ‘Van Wijnen-tenue’. Zij hebben de mogelijkheid om op woensdag 15 april tussen 19.30u en 21.30u bij Citroengarage Broere in Krimpen aan den IJssel (Lekdijk 73) hun nieuwe kledingpakket op te halen. (Deze week worden de licentiehouders hierover nog per brief geďnformeerd.)

Tijdens de ledenvergadering van 30 maart 2008 is besloten de bestaande borgregeling voor het ‘Van Wijnen-tenue’ met ingang van heden te veranderen in een eigen bijdrage. Concreet betekent dit dat renners voor slechts 50 Euro een nieuw kledingpakket kunnen aanschaffen. Als renners besluiten hun oude kledingpakket in te leveren ontvangen zij hun borg terug en kan deze meteen worden ingewisseld tegen een nieuw kledingpakket.

U kunt het reglement bij Club Info -> Bestanden helemaal lezen.