home »

Kort Bericht uit de 6e Bestuursvergadering

Kort Bericht uit de 6e Bestuursvergadering 2011/2012 van 12 januari 2012 van De Wielerclub De Waardrenner.

We kennen inmiddels een tweetal nieuwe geledingen binnen de club ten behoeve van onze Nieuwelingen en Junioren.

Er is een Technische Commissie opgestaan en geïnstalleerd. Youri Deelen, Marco Kleibeuker, Niels van der Velden en (vanuit het Bestuur) Matthieu Hendriks gaan deze Commissie bemannen. Van hun rol, taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden zullen de renners binnenkort op de hoogte worden gesteld. 

Verder is er een brede begeleidingsgroep (ploegleiders, trainers, soigneurs, chauffeurs, mecaniciens) rondom de wedstrijden waarop te zijner tijd door de TC een beroep kan worden gedaan.

De aanmeldingen voor de Klassiekers in 2012 zijn inmiddels de deur uit. Het ziet er mijns inziens heel ambitieus uit. Henk Ceelen wist nog te melden dat er inmiddels ook een uitnodiging ligt voor de prestigieuze Kattenkoers (voor Junioren: Ieper/Deinze rondom de Kemmelberg).  

De banden tussen het Wielercomité Ronde van Lekkerkerk, ook verantwoordelijk voor de organisatie van de Omloop Lek en IJssel (Nieuwelingen en Elite/Beloften), en De Waardrenner zijn in de 5e vergadering nader aangetrokken. De Ronde is inmiddels door de KNWU goedgekeurd en vindt plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 17 mei 2012. Speciaal aan de Ronde is dat deze voor de 50e keer georganiseerd wordt en dat het comité een en ander op grootse wijze wil vieren. Nader bericht volgt!

Tot zover ons nieuws uit de laatste vergadering.

Ben van Ark

(010-4586678)