home »

Rabobank verlengt sponsorcontract met De Waardrenner

Ook lokaal wielrennen sponsoren, ?dat is het idee!

Rabobank Krimpenerwaard heeft onlangs het sponsorcontract met De Waardrenner voor drie jaar verlengd.
De Rabobank is blij met de samenwerking met wielerploeg de Waardrenner. De bank richt zich binnen deze vereniging op jonge wielrenners, die ambitieus en talentrijk zijn. Deze nieuwelingengroep, de Rabojeugdploeg De Waardrenner, gebruikt de sponsoring onder andere voor aanschaf van Rabowielerkleding. Daarnaast worden trainingskampen georganiseerd, waar men zich kan ontwikkelen in de wielersport.

Gustaaf van Gaalen, manager Marketing, Communicatie en Coperatie van Rabobank Krimpenerwaard vertelt dat de bank enthousiast is dat zij bij kan dragen aan de ontwikkeling van de ploeg.

In 2000 heeft De Waardrenner een goed gestructureerde jeugdafdeling opgericht. Er zijn via jaarlijkse wielerclinics  op scholen en tijdens evenementen - veel kinderen uit de regio gaan wielrennen. Inmiddels is het opleidingstraject van De Waardrenner compleet en rijden nu ook veel renners en rensters in de categorie Rabojeugdploeg (15 en 16 jaar), Junioren (17 en 18 jaar) en sinds 2007 ook in de categorie Elite-Beloften.

In het opleidingstraject staat plezier voorop! Onder deskundige begeleiding van ervaren (oud)wielrenners leren kinderen de wielersport kennen.Niets hoeft, maar alles mag: dat is het credo dat voorop staat bij De Waardrenner. Wedstrijdsport bedrijven in een vriendelijke sfeer is de doelstelling die hieruit voortvloeit. ?Niet alleen in regionale wielerrondes als die in Lekkerkerk, Ouderkerk, Capelle, Krimpen aan den IJssel en de Rabobank Omloop Lek en IJssel trekken De Waardrenners naar elkaar toe, ook tijdens de vele trainingen, trainingswedstrijden en andere evenementen staan teamgeest en gezelligheid voorop. Rabobank Krimpenerwaard sponsort naast de Waardrenner ook een aantal van de wielerrondes in de regio.