home »

Uitslagen

De elite/belofte renners van de Waardrenners laten zich steeds meer van voren zien. Niet alleen is dat in de koers terug te zien maar ook in de uitslagen. Zo wist Boudewijn de Graaff en Gerhard Joling beide een 2de plaats te behalen. En was Danny Vrolijk een paar keer dicht bij het podium. Ook bij de Junioren wist Jeffrey in de top 10 te eindigen en ook Dennis Deelen behaalde een top 10 plek vorig weekend. Onze lid Nils van Kooij rijdend voor de Volharding werd 2de in Kontich een zware meerdaagse voor junioren. Vanaf volgende week weer alle uitslagen op een rijtje!

Uitslagen

Aan de start van het NK tijdrijden stonden 2 renners van de Waardrenner. Danny Vrolijk wist bij de belofte de 23e tijd neer te zetten. Iris Slappendel (Dames) reed naar de 5de plek. Ook in de critiriums wisten renners zich naar een top 10 plek te rijden. In een omnium werd het koppel Hendrik Visser en Boudewijn de Graaff (Elite/Belofte) 5de. En wist Gerhard Joling in Pijnacker naar de 10de plek te rijden, waar ook Dennis Deelen (Junior) 8e werd. In Gouda werd Tim de Winter 4de, Youri Deelen 14de en Robin van den Oever bij de nieuwelingen. In Schijndel wist Rodney Stuyt een top 10 plek te behalen hij werd 8e.

Voor de Waardrenners een mooi weekend. Nog een paar weekeinden te gaan hopelijk brengt het nog wat mooi’s mee.

Uitslagen

Met een 20ste plek in de Finale weekend voor clubs konden de mannen van het Wielerland trots zijn op hun prestatie. Ze waren er bij en dat was 1 van de doelen dit seizoen. In het zelfde weekend waren de nieuwelingen weer goed bezig. Rodney Stuyt eindigde 2x in de top 10 dit weekend door in Berkel als 7de te eindigen en in Uden als 9de. Youri Deelen wist in het Belgische St. Lenaarts als 5de te finishen. Nadat die een dag eerder al 3de werd bij de tijdrit in Streefkerk. De junioren van de Waardremmers reden ook prijs. Jeffreij Verwij en Dennis Deelen werden 19de en 20ste in het Brabantse Hank.