home »

het kamp,

Dag 1
vrijdag:
S'middags rond 16.00 u kwam iedereen aan.
We hebben alles gelijk in de huisjes gezet en we zijn gelijk gaan fietsen. We zijn gelijk fanatiek begonnen we hebben de keutenberg gedaan en de eysenbosweg. Bij elkaar een tocht van 50 km! Die avond zijn we naar het zwembad in Gulpen geweest om nog even af te koelen.
Was erg leuk.

Dag 2
zaterdag:
S'ochtends 9.00u ontbijt en daarna gelijk gaan fietsen. We hebben S'ochtends een klim training van een dikke 50km gedaan en daarna een tijdrit op de vaalserberg.
Een keer rustig naar boven en daarna ertegenaan! De uitslagen lagen dicht op elkaar met als eerst Alexander van de nieuwelingen/junioren en bij de senioren/amateurs was Leo de snelste. Ook zijn we s'middags nog een duurtraining gaan doen daarbij kwamen we langs het Amerikaans Oorlogskerkhof Margraten. Het was zeer indrukwekkend om zoveel graven bij elkaar te zien. S'avonds zijn we naar Maastricht gegaan, hier zijn we naar de film big mama 3 geweest.

Dag 3
zondag:
Eerst het ontbijt, die was vervroegt naar 8.15u. Met slaperige ogen druppelde iedereen de woonkamer binnen. Met volle buiken gingen we naar de suprise.
We bleken te gaan klimmen, in Gulpen. Ook dit werd een leuke ervaring. Arjan ging daarbij ook nog vliegen, omdat Edwin weggleed, Met hulp van Leo en Marco kwam die weer met beide benen op de grond. Dan het fietsen, we begonnen met vertraging en daardoor misten we helaas het drie landen punt ook Niels had pech, terwijl Edwin net weg was reed hij lek. Eenmaal terug bij het huisje gingen we douchen, inpakken en hup de auto in. Op naar huis met een tussenstop bij de Mac.