Jubileum

Informatie leden Waardrenner50

2023 Is een historisch jaar in meerdere opzichten. Allereerst de zo hard bevochten wielerbaan aan de Weydehoek met een ECHT clubhuis. We hebben er 50 jaar op moeten wachten, want in 2023 ziet de wielerclub Abraham, zoals dat zo mooi heet.

Maar we zijn springlevend en staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Een eigen wielerbaan waar we nar hartenlust kunnen trainen en clubwedstrijden organiseren. Nieuwe initiatieven en daar zullen ongetwijfeld weer enthousiaste Waardrenners bij betrokken worden.

Save the date 7 oktober 2023

7 oktober zullen we als jubileumcommissie een feestprogramma in elkaar zetten waarin wedstrijden, jeugd (die hebben tenslotte de toekomst) en niet te vergeten een echte reünie van (oud)leden.

We zijn bezig om een aansprekende  en hedentijdse renner(ster) te strikken om de dag op te luisteren. We zorgen voor een heerlijk buffet.

’s Avonds zijn we druk doende om naast elkaar weer te ontmoeten en sterke verhalen uit te wisselen, een luchtig en sportief programma te organiseren in samenwerking met Youri Ynsen van Wielerflits.nl.

We willen graag een mooi overzicht maken van de geschiedenis van onze vereniging door de jaren heen, daarom zijn we op zoek naar zoveel mogelijk mooie foto’s van onze leden door de jaren heen! Dus duik in uw albums, oude dozen of PC en stuur ons fotos van uzelf of andere clubleden, clubactiviteiten of wedstrijden, dan maken wij er wat moois van. Foto’s graag digitaal en in zo hoog mogelijke kwaliteit e-mailen naar irisslappendel@gmail.com (voor 1 september 2023).

Het succes van de dag en avond ligt voor een groot deel bij jullie zelf. We doen een beroep op jullie om zoveel mogelijk (oud) leden te enthousiasmeren om te komen. Ook omdat we trots zijn op ons 50 jarig bestaan, onze wielerbaan en het nieuwe tijdperk!

Aanmelden

Met het oog op de catering en logistiek willen we jullie vragen om dit formulier in te vullen:

Contact

Heb je vragen, ideeën of wil je ons helpen laat het ons dan weten

De jubileumcommissie

Iris Slappendel

Marlies van der Linde

Ben van Ark

Goos Janssen

Ard Korevaar (eerste contactpersoon 06-22808190, ard@korevaar.com)