Jeugd actief in Den Haag

Ben was er weer aanwezig. Top dat hij dat wilt doen. Een verslag in de WhatsApp hier op de website gezet.

Dan zie ik een enorme potentie in categorie 1: inmiddels 5 leden!! Xam stond er vandaag op de Uithof bij Trias daarom er alleen voor namens onze club, maar hij stond z’n mannetje…Is niet makkelijk daar bij Trias, zitten een paar échte kuitenbijtertjes in…En wat gebeurt er met onze volgende aanwezige Waardrenner: Dylano Halkias, z’n zus en neefje waren ook aanwezig, leuk!!! …Bij Avanti wilde hij na 4 ronden afstappen…Het was z’n eerste wedstrijd met windkracht 10!! Maat z’n vader adviseerde heel liefdevol, ga door!! Het is allemaal ook zo zwaar als je gaat wielrennen. En wat gebeurde er… Hij reed gewoon het parcours weer op en rijdt de wedstrijd uit… En dan vandaag alsof t’ ie al jaren in het peloton mee rijdt… Ik begreep wel van z’n vader, dat ie inmiddels wat technische verbeteringen via Van der Velden Wielersport had aangebracht…. Scoorde daar effe voor € 25,- een paar nieuwe wielerschoenen. 0orspronklijke prijs 150,00!!; Toen Jan,… De wind was wel op komen zetten. Hij reed tot aan de helft bepalend in het peloton mee, maar moest toen 4 man laten gaan en bleef met een andere maat van Excelsior, goed achter de eerste groep aanjagen, kop over kop! Dat was te zwaar en hij verloor de gemaakte afspraak met zijn vader dat als hij bij de eerst 5 zou eindigen, hij een bezoekje aan MC Donalds zou hebben verdiend.. Jan je hebt gevochten als een leeuw! Echt! Hoe wel, maar ik wil echt geen druk leggen en ik wil dit ook echt in deze app zeggen: druk leggen op kinderen werkt niet.. Als ze maar plezier hebben!! En Dylano vandaag… Bij Avanti, 14 dagen geleden, wilde hij nog afstappen. En nu.
. Gewoon in het peloton eindigen. En Jan, met die klimmetjed, na de finish, helemaal kapot, legt een wereldprestatie neer… En dan hoor ik van z’n vader, dat ie alleen de clubtrainingen volgt..m Dan is talent aanwezig! Dus, als hij ook voor zichzelf gaat trainen… Maar, dat is zijn zaak!! Onderschat niet: we hebben sportief weer een stap gezet, echt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *