Winterseizoen jeugd De Waardrenners succesvol van start

Nadat het zomerseizoen/ wielrennen traditioneel werd afgesloten met happen&trappen, gingen we naadloos over in het winterseizoen waarin veldrijden wat meer centraal staat.

Mountainbikeclinic
Op een zonnige zaterdag gingen jeugdleden, hun ouders en wat vrienden naar Velp voor een mountainbikeclinic. Na wat oefeningen voor de verbetering van technische vaardigheden, zoals het rijden over een dubbele wipwap, werd er een mooie tocht door de bossen gemaakt.

Veldrijwedstrijden
Daarna gingen de eerste veldrijwedstrijden van start. Er zijn twee soorten wedstrijden: KNWU-wedstrijden door het hele land en minicross wedstrijden in de regio. Jeugdleden Faas en Fay hebben beide al aan beide varianten meegedaan. Faas (cat. 4) werd bij een KNWU-wedstrijd tiende. Fay (cat. 3) wist bij een minicross in Rijswijk zelfs eerste te worden. Dat belooft wat voor de minicross die op zaterdag 12 november bij De Waardrenner wordt gehouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *