Eltina wint weer

Na afsluiting van het wegseizoen nemen onze rensters rust en zijn we als ploegleiding aan het nadenken over de voorbereidingen op het seizoen 2024. Toch boeken we ook nu nog mooie resultaten.

Onze fietscoach, Eltina van Wijk, gebruikt de winter voor het rijden van de nodige veldritten en is daarin zeer succesvol. Na winst en een derde plaats in de Brabantse veldritcompetitie, waar ze ook in het klassement aan de leiding gaat, was ook de eerste wedstrijd in de Zuid-Hollandse veldritcompetitie een prooi voor haar. Op het parkoers bij AHOY in Rotterdam, dat door de regen en diverse obstakels behoorlijk zwaar was, wist zij als eerste het veld in te duiken. Ze bouwde die voorsprong in de rest van de wedstrijd steeds verder uit en stond vervolgens helemaal alleen op de finishfoto. Op 21 oktober vanaf 12.00 uur is de 2e veldrit in deze competitie op het parkoers bij wielerclub De Waardrenner in Lekkerkerk. Je bent van harte welkom om te komen kijken. Met Eltina in deze vorm ligt een podiumplaats binnen het bereik.